Ik heb iets met kinderen.

Ze zijn puur, leven in het moment en hebben vaak een verrassende kijk op de wereld. Mijn hart gaat vooral uit naar nieuwetijdskinderen. Deze kinderen zijn spiritueel, diepzinnig, creatief en fantasierijk. Ze houden van de natuur en vinden het vaak moeilijk om hun weg te vinden in deze hectische maatschappij. Ze zijn kwetsbaar, worden vaak niet begrepen en voelen zich eenzaam omdat ze vanuit een compleet andere invalshoek de wereld bekijken. Maar ze zijn belangrijk! Ze zijn naar de aarde gekomen om mensen te leren om hun ratio los te laten en meer te leven vanuit hun gevoel, hun hart.

nieuwetijdskind

Ik wil deze kinderen graag helpen door:

  • ze bewust te maken van hun eigen kracht
  • hun zelfvertrouwen te vergroten
  • inzicht te geven hoe ze met lastige situaties kunnen omgaan

Kenmerken nieuwetijdskinderen

Nieuwetijdskinderen hebben een groot bewustzijn en herinneren zich wie ze zijn. Ze weten vaak waar ze vandaan komen, herinneren zich andere levens en weten welk doel ze hier op aarde hebben. Deze kinderen spelen een belangrijke rol bij de verschuiving van het collectieve bewustzijn van de mensheid van de derde naar de vijfde dimensie.

Nieuwetijdskinderen hebben veel moeite met vaste structuren en mentale kaders. Ze hebben behoefte aan ruimte voor intuïtie, onvoorspelbaarheid en individualiteit. Ze zijn ‘systeem krakers’ en passen niet in vaste systemen, zoals het reguliere onderwijs. Ze kúnnen zich echt niet aanpassen en komen daardoor anders, rebels, eigenzinnig of ongeïnteresseerd over. Het is vaak niet hun bedoeling om opstandig te zijn, maar ze willen gewoon zichzelf zijn. Als daar geen ruimte voor is, kunnen ze intens lijden door het onbegrip dat ze tegenkomen en zich een eenzame buitenstaander voelen.

Deze kwetsbare kinderen kun je helpen door naar ze te luisteren en ze de ruimte te geven om zichzelf te zijn. Stel je open voor hun belevingswereld en zie dat zij OK zijn, precies zoals ze zijn. Misschien zul je dan ontdekken dat je zelf ook OK bent, precies zoals jij bent. Deze kinderen kunnen jou een stapje verder brengen op de reis naar je hart, op jouw unieke weg naar De Bron.

Lees meer