Coachingsprogramma voor ouders van vastgelopen kinderen

Je kind loopt vast op school en moet misschien een jaar overdoen. En wat als de havo, het vwo straks niet de beste plek is voor jouw zoon of dochter? Of je kind zit al op de middelbare, maar blijft vaker thuis dan je lief is.

Het beste voor je kind willen is in onze maatschappij gelijk aan het hoogst mogelijke najagen. de hoogst haalbare opleiding, werken op topniveau, het mooiste huis en een goed gevulde bankrekening. Hoe ga je als ouders om met je kind dat opgroeit in een prestatiegerichte maatschappij, die nu eenmaal harder applaudisseert wanneer bepaalde resultaten worden behaald?

Je kind loopt vast

Je zoon of dochter is vaak ziek, ervaart pestgedrag of een druk om beter te presteren. Je kind voelt zich machteloos en onbegrepen omdat het zelf ook niet precies begrijpt waar het last van heeft of tegenaan loopt. Daardoor kan je kind zelf niet goed onder woorden brengen wat het voelt of nodig heeft.

Straks stort jezelf nog in!

Je kind is bijna niet te motiveren en je zoekt waarschijnlijk al heel lang naar oplossingen. Je hebt verschillende bezoekjes bij de huisarts afgelegd, geprobeerd om de leerkracht van aanvullende informatie over je kind te voorzien en misschien al een nachtlampje met rustgevende olie neergezet. nergens krijg je een duidelijk antwoord wat er echt aan de hand is. Je voelt dat er nu iets moet gebeuren, want anders stort je zelf nog in!

Mijn eigen ervaringen

Dat dacht ik zelf ook, toen mijn oudste dochter vastliep in 3 VWO. Mijn man en ik hebben een heel zwaar traject achter de rug, waarin we veel hebben geleerd van de spiegels die ze ons heeft voorgehouden en van de manier waarop ze in het leven staat. Nu ben ik dankbaar dat ze me heeft wakker geschud, zodat ik zelf ook op een andere manier tegen de wereld aankijk. Dat gun ik jou ook.

Coachingsprogramma van een half jaar

Misschien heb je weleens wat gelezen over hooggevoelige kinderen, over nieuwetijdskinderen, maar weet je niet zo goed wat je hiermee kunt. Ik help je graag verder. In een programma van een half jaar neem ik jou als ouder mee in het onderzoeken van de druk die je van buitenaf voelt, en die je wellicht ook jezelf hebt opgelegd. Je krijgt regelmatig een energetische behandeling waarin je tot rust komt en een diepe ontspanning ervaart. Daarnaast krijg je inzicht in de problemen waar zowel je kind als jij tegenaan lopen en we bespreken de mogelijke oplossingen. In mijn coachingstraject maak ik gebruik van helende energie die ik via mijn handen doorgeef en mijn paranormale, helderwetende gave.

Wat kun je verwachten?

Het programma duurt zes maanden en bestaat uit vier verschillende modules. Ik begeleid jou en je kind bij het zoeken naar oplossingen voor de problemen waar jullie tegenaan lopen, bijvoorbeeld bij het overstappen naar een school die beter aansluit op de behoeftes van je kind. In elke module worden persoonlijke gesprekken en behandelingen gecombineerd met online achtergrondinformatie over de specifieke kenmerken van hooggevoelige kinderen en de manier waarop je hiermee om kunt gaan bij opvoeding en begeleiding.

Module 1: Kenmerken hooggevoelige kinderen

 • Inzicht in de belevingswereld hooggevoelige kinderen
 • Problemen waar ze tegenaan kunnen lopen op school en in de maatschappij
 • Huidige situatie in kaart brengen
 • Gewenste veranderingen en koers bepalen

Module 2: opvoeding en begeleiding hooggevoelige kinderen

 • Persoonlijke ontwikkeling hooggevoelige kinderen
 • Basisprincipes voor opvoeding en begeleiding
 • Benadering bij overprikkeling

Module 3: Leven met hooggevoeligheid

 • Hoe ga je om met hooggevoeligheid
 • Hooggevoeligheid bij kinderen
 • Hoe kun je in balans blijven

Module 4: Persoonlijke ontwikkeling

 • Terugblik en balans opmaken
 • Plan voor vasthouden positieve veranderingen in je leven
 • Begeleiding bij persoonlijke of spirituele ontwikkeling

Heb je interesse in dit coachingsprogramma, dan nodig ik je van harte uit voor een geheel vrijblijvend gesprek. Bel me of stuur me een whatsapp berichtje: 06-23085583.

De geboorte van een kind, is de start van een transformatieproces van de ouders.